ZİYARET SAATLERİ

• Servislerde hasta ziyaretçileri her gün mesai saatleri içinde 15.00-16.00 arası, mesai saatleri dışında 19.00-20.00 arası yapılmaktadır.
  • Ziyaretlerin 30 dakikayı geçmeyecek şekilde yapılmasına özen gösterilecektir.
  • Yoğun bakımdaki hastalar için günde 1 kez gerekli koşullar sağlanarak doktorun izniyle ziyaretçi kabul edilir.

ZİYARETÇİ VE REFAKATÇİLERİN UYMASI GEREKEN KURALLAR

• Hastanın durumunu öğrenmek isteyen hasta yakınları için gerekirse hastanın hemşiresi veya hekimi ile bağlantı kurulacaktır.
  • Hasta ameliyata girdiği andan itibaren ziyaretçilerin ve refakatçilerin odalarda kalması yasaktır. Bu kontrol Hasta Yatış Danışma Personeli, hemşireler ve servis sekreteri tarafından yapılır. Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan hastaların odaları boşalmış dahi olsa hastaların ziyaretçileri odada kalamazlar.
  • Ameliyat olacak hasta ve hasta yakını Hekim ve Hemşire tarafından bilgilendirilir.
  • Refakatçiler için Hasta Yatış Danışma Biriminden refakatçı kartı alarak kayıt yaptırırlar. Refakatçi hastane, refakatçi ve ziyaretçi kuralları hakkında bilgilendirilir.
  • Refakatçi olarak yalnızca bir kişi kalabilmektedir.
  • Hastanın refakatçisi hastanemizde kaldığı süre içerisinde konuğumuz olduğu için Danışma Personeli tarafından kendisine gerekli bilgi sağlanır ve rahatı temin edilir.
  • Hastane içerisinde hastanenin koyduğu kurallara uyulmalıdır.
  • Hastane içerisinde yüksek sesle konuşmak, hastaları rahatsız edecek düzeyde gürültü yapılmamalıdır.
  • Refakatçiler ve ziyaretçiler için hastane kafeteryası 08:00-00:00 arasında hizmet verecektir.

Üste Git